Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2023

La delegada i el subdelegat

Imatge
  Aquí tenim la delegada i el delegat de primer!  Na Vega i en Leo! Enhorabona! La classe de 1r confia en vosaltres perquè sabem que ho fareu perfectament!

Arts and crafts

Imatge
  Aquest curs tenim la sort de gaudir de l'ajuda d'una mestra arribada de Nova York  a la classe d'artística.  Ella és una auxiliar de conversa que ens donarà l'oportunitat de sentir l'accent americà de primera mà, poder practicar la part oral (i d'escolta) en llengua anglesa i, a més a més, ens ajudarà en els nostres projectes artístics. Quin plaer poder presentar-vos a na Emily! Els seus primers dies amb nosaltres va estar ajudant-nos amb el vocabulari dels colors mentre pintàvem les nostres camisetes per Art i a fer una manualitat de Halloween, que d'això en sap molt. Mireu què bé que hem treballat!

Què treballarem aquest primer trimestre?

Imatge
Hem començat primer de primària i ens espera un gran curs per endavant. Esteu preparats per tot el que treballarem aquest trimestre?  "Manos a la obra..." LLENGÜES Lectura i escriptura en minúscula de les primeres vocals i lletres. Direccionalitat de les lletres. Traç d'aquestes. Iniciació en l’ús de la llibreta (orientació, línies…) Relació paraula-imatge. Escriptura de paraules amb les lletres treballades (de manera autònoma i amb dictats). Petites comprensions lectores de paraules treballades. Activitats diverses per al foment de l'expressió oral. Vocabulari temàtic (material d’aula, colors, menjars…) MATEMÀTIQUES Nombres del 0 al 10 (en català: relació grafia-quantitat i traç correcte dels nombres, el nombre anterior i posterior...) Comparació de nombres (més gran, més petit…) La suma senzilla La resta senzilla Sumes i restes sense un membre (per exemple, 4-...=1) Iniciació a l'ús de monedes i bitllets CONEIXEMENT DEL MEDI El nostre cos, les professions i la f

Aquest curs serà de pel·lícula!

Imatge
Hem començat 1r de primària amb molts de reptes per endavant i moltes ganes de crear nous records junts. Aquest curs serà de pel·lícula!