ELS DINOSAURES I EL PLANETA TERRA

 Bona tarda famílies, com sabeu, hem donat inici al nostre projecte de dinosaures i vull donar-vos les gràcies per les vostres col·laboracions, ja que ens donen peu a treballar a classe. 

I és que no només amb els projectes de treball aprenem coses dels dinosaures, sinó a través d'aquests  podem treballar qualsevol àrea (coneixement de l'entorn, comunicació i representació (expressió oral, lecto-escriptura...)), i sempre d'una manera significativa per a ells.

Aquesta setmana hem tingut les aportacions de:

En David, que ens ha portat un munt de dinosaures i hem pogut veure que hi havia de molts de tipus i tots diferents... Més endavant els estudiarem amb els seus respectius noms, característiques...


Encara que, sorprenentment, ja saben alguns noms (per ordre d'esquerra a dreta): Triceratops, Tiranosaure Rex i Brontosaure. I això només acaba de començar...


I també hem rebut l'aportació de n' Izan, que a més d'ensenyar-nos els seus dinosaures, amb el seu nom corresponent, ens va informar de dos coses molt importants en una exposició oral meravellosa:
- Que vivien en el planeta Terra.
- Que sortien dels ous.

I a partir d'aquesta primera informació, avui hem realitzat la nostra tasca.

Ens hem centrat en el planeta Terra. I res millor que tenir-ho en les nostres mans per poder entendre-ho...


Hem analitzat els seus colors i el perquè mitjançant hipòtesi, arribant a la conclusió de: 
- blau: mar, aigua
-  verd/groc: muntanyes, vegetació, persones...


També hem cercat i situat Eivissa en la Terra, on ara viuen les persones i abans els dinosaures.


En definitiva, hem vist com és la Terra d' ara i com era la Terra d' abans, on vivien els dinosaures fa més de 65 milions d'anys amb tots els continents junts (pangea). També hem utilitzat la PDI (pissarra digital interactiva) per poder visualitzar-ho millor.

I per últim, hem plasmat en paper tot el que hem treballat avui.



També hem après les lletres que formen la paraula TERRA i alguns, fins i tot, s´han atrevit a escriure-ho. Fantàstic


I és que estan tan receptius i es fixen tant que de qualsevol cosa treuen profit, inclòs de la roba com és el cas d'en Darel que avui portava una samarreta d'un Tiranosaure i l´ha volgut mostrar a la resta de la classe.

Esper que vos agradi. Nosaltres seguirem treballant en això...
💗💗💗

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada