ELS HUMANS I ELS DINOSAURES

 Bona tarda famílies, seguim treballant en el nostre projecte i és que encara ens queden tantes coses per aprendre....Sempre sorgeixen coses noves.

Ahir vàrem estudiar els esquelets dels dinosaures, ja que n'Aura va portar un a classe d'un Tiranosaure Rex de quan el seu pare, en Javi, era petit. Que meravella i això que ja té uns quants anys 😜. I mireu quina careta d'il·lusió en explicar-ho.


Doncs bé, no només vàrem estudiar l'esquelet dels dinosaures, sinó també vàrem rebre una visita especial a la classe, en Pepe (li vàrem posar aquest nom entre tots). Amb ell vàrem poder treballar no només les similituds sinó també les diferències entre els humans i els dinosaures.


Ens vàrem localitzar alguns óssos com els que tenia en Pepe. Aquí teniu una mostra d'una columna vertebral i també vàrem explicar perquè servia.


I com no, vàrem inmortalitzar el moment amb el nostre amic. Alguns al principi li tenien un poc de respecte (per no dir por), però ens va acompanyar al llarg del dia i al final no volien que marxés.



Després, com és habitual, vàrem plasmar en paper tot el que havíem après per al nostre futur llibre de dinosaures.


Però això no és tot, ja que avui hem continuat amb una altra diferència bàsica entre els  humans i els dinosaures, les empremtes.


A través d'un fregall hem realitzat una empremta de dinosaure bípede (els dinosaures quadrúpedes tenen una altra forma).


L'hem estampat.


I l'hem comparat amb les nostres, les dels humans...




Aquí teniu la resta d'imatges de les dues sessions:

Com veieu no aturem, i al final de curs seran, sense dubte, uns experts en el tema.
💗💗💗

Comentaris