UNS DINOSAURES MOLTS DIVERTITS

Bona tarda famílies, aquesta setmana hem continuat treballant en el nostre projecte i hem realitzat una manualitat molt especial amb els dinosaures que ja hem estudiat, que són el Triceratops i el Tirannosaurus Rex, també conegut com T-Rex.


Es tracta d'uns dinosaures molt divertits i amb una finalitat i objectiu clar: treballar la prensió i pressió de la mà, ja que això ajudarà a tenir una postura adient a l´hora d'agafar el llapis i afavorirà una correcta escriptura.



Així que tots i totes a "jugar" amb els dinos...




Com podeu veure, dins d'un projecte es poden treballar totes les àrees, com en aquest cas la lectoescriptura. I és que la majoria d'ells i d'elles ja estan ficats de ple en el món de les lletres, per això la importància d'aquesta manualitat.


També amb l'ajuda de la PDI ens vàrem endinsar dins del món del T-Rex i de les seves característiques principals. Són uns experts en el tema.

I com que estan tan motivats en el projecte, varen tenir una petita recompensa... Es van poder fer un tatuatge temporal de dinosaure. Estaven més contents.😍




Aquí podeu veure algunes imatges més del procés: DINOS

Seguirem treballant com sempre, encara que ja queda molt poquet perquè finalitzi el curs. Ens ha passat volant.

💗💗💗

Comentaris