UN ANY NOU, UN TRIMESTRE NOU

 Bones tardes famílies. Jam hem iniciat un any nou i un trimestre nou. Anem a pel segon trimestre amb moltes ganes, encara que la situació actual no ens acompanyi. Però com sempre, seguirem lluitant.

Vàrem començar la setmana amb una altra sorpresa. I és que durant les vacances, vàrem rebre una visita molt especial, els Reis Mags, que ens varen deixar més cosetes per a l'aula.

La seva careta obrint els paquets i la seva il·lusió no té preu.
Ens varen portat tot això:
Però no us oblideu que el darrer dia del primer trimestre també vàrem rebre una altra visita molt especial, el Pare Noel, que també ens va portar moltes més coses per a la classe, inclòs un poquet de carbó jiji.
També ens va portar tot això, que el darrer dia ja vàrem aprofitar i ho varem obrir per jugar un poquet.
Des d'aquí vull donar les gràcies al centre que fa possible amb la seva dotació anual per a la renovació de material de les classes que puguem "comprar" aquest tipus de material i donar-lis en aquestes dates tan significatives. Així com a l'Apima del centre que sempre fa una petita aportació al cicle d' Infantil. En aquesta ocasió s'ha invertit aquests sous en material de pati, concretament amb 8 patinets nous.

Ara sí, Feliç any nou i queda inaugurat de forma oficial el segon trimestre.
💗💗💗

Comentaris