DIA DE GALETES

 Bones tardes famílies. Avui hem tingut un dia diferent i molt divertit, hem gaudit molt (grans i petits). Hem realitzat galetes. Com sabeu, estem ficats de ple en el nostre projecte del cos humà, concretament en els sentits. I res millor per treballar-ho que fer-ho d'una manera pràctica i significativa, així que ens hem posat mans a l'obra i hem realitzat galetes (utilitzant quasi tots els sentits: vista, olfacte, gust, tacte...).

Però, a més, hem tingut uns ajudants de luxe, ja que per primera vegada hem realitzat una activitat conjunta família-escola, un gran pas endavant després d'aquests dos últims anys plens de restriccions i mesures covid.

Ens han acompanyat la mare de n'Ainhoa i el pare de n'Aura. Però vaig haver de realitzar un sorteig a causa del gran nombre de demanda de les famílies. Moltíssimes gràcies per tot. Això només és l'inici. Intentarem, com abans, que escola i família, vagin sempre de la mà.

Doncs bé, ens hem posat en marxa i hem començat a descobrir els ingredients (mantega, sucre, farina de blat i essència de vainilla) i fer una demostració de com es realitza la massa (és una recepta especial, ja que s'ha tingut en compte el cas d'alguns nens per al·lèrgies). Hem fet una massa a classe, però tres altres estaven fetes el dia abans, ja que és millor que reposi unes hores en la gelera.

Una vegada feta la massa, hem donat un tros a cada nene/a. (S´han respectat les mesures d'higiene i cada massa estava identificada per cada nen/a respectivament, no compartien ni massa ni galetes).

S´han donat un temps per experimentar i després ja hem començat a realitzar les formes amb la massa.

Però ha arribat la nostra hora d'esmorzar i mentre els superherois i superheroïnes esmorzaven, els nostres ajudants de luxe enfornaven les galetes a l'aula modular.  11 minutets en el forn a 180 graus i llestos.
Després del pati, i una vegada fredes les galetes, les hem decorat.
I tachannn... Així han quedat les nostres galetes. Delicioses...esperem😅.

El més important és que ells i elles han gaudit moltíssim d'un dia diferent. En el següent enllaç podeu veure més imatges del dia d'avui: 👀👉GALETES

Moltíssimes gràcies per tot. 

💗💗💗

Comentaris