JA HEM TORNAT!

Bones tardes famílies. Ja hem tornat després d'unes vacances que han servit per agafar forces per a la recta final de curs (sol ser intensa). I ja hem reprès els apadrinaments amb els nostres companys/es de quart, la classe dels cavalls.

Avui ha tocat el torn dels superherois i superheroïnes de pujar al pis de dalt a cercar al nostres padrins. Només per aquest fet ja estaven emocionats. Pujar al pis dels majors 👏. Es conformen amb poc😂

                                
Com veieu, integrant a tot l'alumnat malgrat de les seves necessitats circumstancials.
Aquesta vegada tocava triar les parelles a la classe del cavalls, així que els superherois i superheroïnes havien d'esperar a ser triats. Ho han fet súper bé.
I una vegada fetes les parelles (i alguns trios) hem realitzat la tasca. Avui ens tocava a nosaltres pensar l'activitat i com que fa poc va ser el dia de Sant Jordi (23 d'abril), hem aprofitat per contar la llegenda amb pictogrames. Els més "grans" llegien la història als més petits, els hi feien endevinar la paraula amagada mitjançant el dibuixet, els hi feien preguntes,... i finalitzant amb un dibuix d'una escena del conte.
Com m'agradaria que poguéssiu veure per un foradet com els "majors" tracten als petits, amb quina dolçor els hi parlen, com els cuiden... És una activitat fantàstica i súper enriquidora.
Pròximament, més i millor. Això només acaba de començar...
💗💗💗

Comentaris