NA VEGA I LA CAPSA VIATGERA

 Bones tardes famílies. Això és un no aturar. Divendres passat vàrem tenir una altra visita a la classe. En aquest cas va tocar el torn de na Vega, que va venir molt ben acompanyada amb la seva família, la seva mare, na Loli, el seu pare, en Manuel i el seu germà, Marco, per realitzar l'activitat de la capsa viatgera.

Primer de tot ens varen ensenyar moltes cosetes de na Vega. Robeta de nadó, joguines preferides, fotografies importants per a ella...

Després vàrem estar parlant de les professions del seus pares. Resulta que la seva mare també és mestra (de primària) d'una escola dels voltants, i el seu pare és policia. Això de ser policia els hi va encantar. I com ells ho sabien, varen enfocar l'activitat per aquest costat.

A continuació vàrem realitzar una de les propostes que havien preparat. Ens vàrem convertir en detectius...

Varen crear unes lupes de cartró.
Amb aquestes lupes havíem de ser detectius i trobar el nostre nom amagat.
Hi havia truc, ja que amb la lupa només es veien les lletres de color blau i verd que eren les lletres que formaven el seu nom.
Finalment tots varen trobar el seu cartell.
Després els superherois i superheroïnes es varen poder vestir de policies per uns minuts. Estaven emocionats.
I per últim, vàrem realitzar un joc molt divertit, el joc de polis i lladres. En Manuel va agafar les empremtes de tres infants, un d'aquest tres seria el lladre.
El lladre, que va ser en Pablo, va fer un robatori. Va agafar un Capità America d'un pot de cristall.
Però el lladre va deixar les seves empremtes. Així que en Manuel, com a les pel·lícules, i amb una pols màgica, es va a posar mans a l'obra a cercar al culpable.
I efectivament, després de comparar les empremtes, en Pablo va ser el lladre, així que el vàrem atrapar després d'una persecució i el vàrem detenir i esposar.
Però això no és tot, ja que tenien una darrera sorpresa i és que el pròxim dijous dia 26 realitzarem una sortida a la Comissaria de la Policia Nacional on podrem aprendre moltes més coses de policies. 
Na Vega ens va repartir les autoritzacions. Quines ganes.
En el següent enllaç podreu veure molt més imatges del dia: 👀👉CAPSA VIATGERA DE VEGA
Moltes gràcies família per acompanyar-nos aquest dia. Ens va encantar. 
Dijous continuarem aprenent moltes més cosetes.
💗💗💗

Comentaris