SORTIDA ALS BOMBERS

 Bones tardes famílies. Avui ha estat un dia molt xulo i és que la classe dels superherois i superheroïnes hem pogut conèixer a uns herois de la vida reial, els bombers del Parc de Sant Rafel.

Hem realitzat una sortida molt  instructiva i a la vegada molt divertida. Ha estat dividida en dues parts.

Però comencem pel principi, el primer que hem fet és agafar el bus per arribar al parc.
Una vegada allí ens han rebut dos bombers encantadors, en Jaume i n'Armando, que han estat els nostres guies i acompanyants durant tota la visita.
Ens han explicat un poc el funcionament del parc amb la sirena, ens han ensenyat les instal·lacions, els vehicles, l'equipació, tot el que fan ...
Quina calor i com pesa... uns 30 quilos només la bombona d'oxigen. Tenen molt de mèrit.
Fins i tot, ens hem pogut pujar dalt del camió de bombers. Estaven emocionats i emocionades.
Quines caretes😍
Després hem anat a veure un vídeo molt instructiu de com actuar en cas d'incendi. I hem après una cosa molt important, el telèfon d'emergències 112.
Hem continuat realitzant una aturadeta per esmorzar.
I hem finalitzat en gran amb la festa de l'aigua i després la festa de l'escuma. Divertidíssim i súper refrescant amb la calor que fa.

En el següent enllaç teniu més imatges. Mireu, mireu 👉👀SORTIDA BOMBERS

Moltíssimes gràcies Jaume i Armando pel dia d'avui.
I com sempre, vull finalitzar donant les gràcies també als meus súper acompanyants, la mare d'en Kendall, na Núria i el pare de na Vega, en Manuel, que avui han tingut feina.

Recordeu famílies, que el pròxim dia 22 de juny realitzarem la darrera sortida d'aquest curs al Piruleto Park i esteu tots convidats.
💗💗💗

Comentaris