JA TENIM ELS NOSTRES PASSAPORTS

 Bona tarda famílies. Portem una setmaneta que no aturem. Hem començat a arrencar el nostre projecte sobre "EL MÓN". I vaig llançar una pregunta a l'aire als meus Pokemons (nom de la classe): Què es necessita per viatjar i conèixer el món? I dos d'ells ho tenien clar, un passaport. Efectivament👏.

Així que ens vàrem posar mans a l'obra per confeccionar el nostre particular passaport. En aquest anirem apuntant tots els llocs que visitarem d'alguna manera.

Ho vàrem realitzar en vàries sessions. Un dia per realitzar la portada i un altre per l'interior.
Aquí podeu veure algun resultat final:
No podien estar més contents

Però això no és tot, ja que en un projecte es parteix sempre dels coneixements previs. I vàrem realitzar una tasca per veure com imaginen ells el món, el planeta Terra. Aquí teniu algun resultat:
A més també hem realitzat una de les futures portades del nostre projecte. Hem aprofitat per treballar la motricitat fina (retallant), lectoescriptura... La veritat és que es nota moltíssim que són els grans d'infantil perquè treballen súper bé i són súper autònoms. 
També us vull mostrar una altra novetat a la classe, ja que les meves filles ens han fet un préstec per a la classe dels Pokemon d'un puzle del món. I per descomptat, els hi ha encantat.
Només de veure alguna peça del puzle ja han après que a Austràlia hi ha cangurs (pel dibuixet). Aquest projecte donarà molt de sí mateix.
I això només acaba de començar.... 
Aquí podeu veure més imatges d'aquests primers dies amb el nostre projecte👀👉: PROJECTE: EL MÓN
A més, hem tingut la primera aportació al nostre projecte, un atles de les banderes del món. 
Aprendrem moltíssim!
Moltíssimes gràcies per la col·laboració. A veure si alguna família més s'anima...😜

Ara sí, tenim dos dies per davant per descansar i agafar força per a la setmana que ve. 
Molt bon cap de setmana famílies.
💗💗💗

Comentaris