REBEM UNA VISITA MOLT ESPECIAL

 Bona tarda famílies. Avui hem tingut un dia diferent i és que hem rebut una visita molt especial. Com ja sabeu, estem ficats de ple en el nostre projecte de "El món", concretament el continent asiàtic. Doncs bé, varen sortir a partir dels seus interessos les arts marcials, ja que hi ha en la classe uns quants Pokémons que practiquen judo i uns altres kàrate. Així que hem rebut la visita de Rodrigo Martínez (papà de na Inés i en Diego, uns dels nostres padrins). Ell va ser campió d'Espanya de judo, concretament a l'any 2019, i avui ens ha fet  una classe magistral especial per als Pokémons. 

Ha estat molt divertit. A més ha vingut molt ben acompanyat, els seus fills Diego i Inés, alumnes del centre, no s´han volgut perdre aquesta trobada.

Primer ens han donat alguna informació sobre el judo. Però després els Pokémons s'havien preparat una petita entrevista amb preguntes i inquietuds que volien resposta.

Com per exemple:

Pablo: "Quantes medalles i/o premis tens?"

Aroa: "Quants anys tens?"

Martina: "Quants anys fa que practiques judo?"

Leo: "Quantes vegades entrenes?"

Fernando: "Com es deia el teu profe?"

Jairo: "També fas karate a més de judo?"

Leo: "Com es diuen els teus companys?"

Samuel: "Ets profesor de judo?"

Aquiles: "Com són els diferents cinturons?"

Vega: "Quants fills tens?"

Com veieu, tenien moltes preguntes. En Rodrigo ha respost una a una amb una clara explicació perquè ho poguessin entendre.

Una vegada donada resposta a totes les preguntes dels nens/es i de les mestres, que nosaltres també teníem certs dubtes, hem realitzat una petita demostració amb els Pokémons.

Però això no és tot, ja que Rodrigo també és un apassionat de la cultura japonesa i ens ha explicat certes coses com per exemple abecedari japonès, lectura manga, edificis...
També ens ha fet uns regalets per a la classe, uns pinzells especials amb aigua, instrument d'escriptura japonesa, i un cinturó negre de judo. Aquest cinturó hem decidit que se'l posara cada dia un infant, el que sigui l'encarregat del dia i serà el nou distintiu. Avui li ha tocat a n'Izan.
Només em queda donar les gràcies a en Rodrigo perquè hem gaudit molt  i sobretot hem après moltíssim.

Nosaltres seguirem treballant al respecte...

💗💗💗

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada